Usain Bolt... !!!

Usain Bolt är bland det häftigaste som skådats i friidrottshistorien... lekfullhet, löpsteg och reggae i en härlig blandning... Phelps får ursäkta men kungen i OS är från Jamaica.

Berömde Johan Wissman nyligen, men nu tar jag tillbaks det mesta. Visst, det är starkt att gå till final men nu är det andra gången han underpresterar i en final... och vad är det för vits att gå till final om man ändå inte orkar prestera där? Höj ribban Johan!

Jörgen Persson hyllas för semifinalen... och det är självfallet starkt, men det är ju inte direkt unga kineser han slagit på vägen fram!? Samsonov och Primorac har ju precis som Jörgen varit med ofantligt länge.

Igår var det ishockey på tv4 sport...

Jörgen Persson största svensk-överraskningen i OS, Henke Larsson lagkapten i landslaget och det mest intressanta inför hockeysäsongen är om (och var) Foppa och Sudden ska fortsätta spela ishockey... var tog dom under 30 vägen? Jag kan berätta... dom spelar korpfotboll mot gamlingar som jag själv... det är sant, dom spelar korpfotboll. Inte konstigt att gamlingarna fortsätter när konkurrenterna spelar korp på dåliga planer och sitter hemma och jagar partner på Facebook istället för att träna.

Kan inte reglerna i brottningen och det är mycket möjligt Ara och Pelle Svensson har rätt... men blir det inte patetiskt när man kastar ur sig anklagelser till höger och vänster efter en förlust? Hade varit mer rakryggat om dom tagit den här debatten efter en seger... nu känns dom tyvärr bara som dåliga förlorare.

Kan vara Lagerbäcks fel att ungdomarna har gett upp...

19.30 i motvind... !!! (Nej, det är inte rapport... men väldigt aktuellt.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0