Hektisk vecka för SCB IK...

I morgon spelar byråns rinkbandyhjältar cup, tre matcher i gruppspelet och vid avancemang väntar nya matcher på onsdag. På torsdag spelas också den viktiga kvalmatchen som avgör om byrån får fortsätta i rinkbandyns finrum division 1.

Det är en oerhört hektisk vecka för byråns isprimadonnor, cupspel tisdag-torsdag och kvalmatch till division 1 på torsdag... NHL-spelarna brukar gnälla över tätt matchande, men den här veckan kan byrån få spela 8 matcher på tre dagar. Snacka om pressat schema, tur att stommen i laget är robust och grymt vältränad.

Inför morgondagens cupdrama gör lagledare Hedström en Foppa och comebackar efter en period av ideliga skadeproblem. Det enda som skiljer de två legendarerna åt är att Hedström är en måltjuv av rang. 

Men, det kanske viktigaste inför morgondagen är att Åslund planerar en slipning av skridskorna... frågan är bara vilken stor skridskoslipningskedja som kommer att få äran att ta sig an korpens slöaste skenor?

Truppen inför tisdagens matcher är kvantitativt tunn, men kvalitetsmässigt det vassaste som byrån ställt på benen sedan Estlandsresan på 90-talet (eller var det 80-talet?).

Målvakt:
Lennartsson - Örebros största målvakt genom alla tider, att han aldrig gjort en match i Vetlandas bandylag kan bara bero på olyckliga omständigheter och stor käft. 

Högerback:
Ekdahl - En sån spelbegåvning har inte, bortsett från Foppa, setts norr om Dalälven sedan Bo "Bulla" Berggrens dagar. Sensationell återkomst sedan hans katt bad honom göra comeback.

Vänsterback:
Åslund - Örebrokorpens rappaste kommentarer, och enligt lagets polis Bernström också suveräna pausfinter... osäkert vad det är, men motståndarna verkar förvirrade vid blotta åsynen av detta fartmonster.

Högerytter:
Bernström - Lagets polis som tagit flera kliv framåt sedan debutsäsongen för några år sedan. Förutom delikata framspelningar har han uppgiften att skydda lagets måltjuv Hedström.

Center:
Hedström - Playmaker, lagspelare och måltjuv... med andra ord komplett. Om han hinner vänja sig vid de nya rören innan säsongen är till ända kommer motståndarna att få det jobbigt.

Vänsterytter:
Nilsson - Oerhört jobbig att möta för motståndarna, ger inte bort en tum. Blir det, som förväntas, fula tricks som avgör cupspelet sitter byrån på en joker i denna gamäng från Lappland.


Väderrapporterna talar om halvklart och kallgrader... det är med andra ord bäddat för publikfest på Vivallas Isrink.

***

Kommentarer
Postat av: Marie Åslund

Hej svejs!



håller du på med annat än trav också?

Hoppas ni ska ha en Barbro unge i höst, det skulle passa er utmärkt tycker jag.

Ha det så bra och hälsa alla!



Marie

2009-02-03 @ 09:09:14
Postat av: travfilosofen

Hejsan,



Det är lågsäsong för trav nu... i mars-april kommer dom fina hästarna ut, då tar jag kameran och Gunnel med mig till travbanorna i landet.



Vi vill nog alla ha en Barbro-unge, men tyvärr är det svårt att sköta en hund när man jobbar inne i stan. Ha det bra!

2009-02-08 @ 16:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0