Fotboll och handsprit...

Fotboll, fotboll och influensa… det är Barcelona, VM-kval, EM-slutspel och handsprit i en härlig blandning. Nån mer än jag som börjar bli trött på allt elände?


Nyss var Sverige uträknade från VM-kvalet, men nu lever det i högsta grad och Zlatan hyllas för sina ledaregenskaper… ursäkta, men är det inte bara ett jävla fjäskande för att hålla sig väl med vår superstjärna!? En spelare som gestikulerar vilt till lagkamrater och stjäl straffar som en 7-åring med ADHD är väl så långt ifrån en vettig ledare man kan komma… men visst har han förändrats sen han kom till Barca.

Zlatan har magiska fötter, men nån klassisk ledartyp är han väl ändå inte!? Men han kan kanske bli om han börjar titta på den som intervjuar, det är respektfullt Zlatan!

***
Damernas EM-slutspel är äntligen slut, för Sverige tog det slut i våras eller nåt… hoppas Caroline Seger håller sitt löfte och slutar snacka, nu vill vi se resultat innan munnarna glappar nästa gång.


Nån mer än jag som är trött på expertkommentatorer som nyss slutat? Dom törs inte säga nånting… det bör gå så lång tid att spelarna inte känner nån längre i laget innan dom sitter i en studio och pratar strunt. Dessutom är jag trött på alla experter, vad hände med sportreportrarna?


***
Visste att det var nåt lurt med Magnus Hedman.


***
Danmark-Sverige den 10 oktober kan bli en riktig klassiker, men se för fan till att begränsa öldrickandet före matchen… vi vill inte ha nån idiot med 19-20 öl innanför västen som förstör matchen igen.


***
Handspriten flödar på arbetsplatserna, jag har dragit slutsatsen att det är där – på handspritflaskorna – den största smittorisken måste finnas så jag använder inte handspriten. Nu får man äntligen ha tvålen för sig själv!

Vet inte hur det är i allmänhet, men på vår arbetsplats finns det hygienproblem (eller snarare äckelproblem) som vida överstiger influensasmittrisken (kan vara ett nytt ord?)… häromdagen var det riktigt äckligt UNDER toalocket, hur bär man sig åt för att skita ner där??? Nu kan det bli mycket detaljer, men man undrar om någon lyft på locket och stått och bajsat eller hur är det möjligt??? Kan man vara så dålig i magen att det sprutar åt alla håll???


Det kan förresten bli rätt dråpligt när man går in på en sån toa, vänder och går ut när man ser eländet och utanför står nån annan som vill in. Det uppstår problem i den situationen, antingen kan man säga som det är och hoppas på att bli betrodd, eller också går man utan att säga nåt… i vilket fall känns det som att man blir beskylld för nåt man inte gjort. På jobbet känner man ju varann så att bara gå funkar inge vidare. Ett säkert, men oerhört äckligt, alternativ är att städa toan…


Övervakningskamera… tveksamt, och vem vill övervaka? Utbildning, tror jag inte hjälper. Vård, kanske bästa alternativet… det är i alla fall sjuka människor vi pratar om, men vi vet ju inte vilka det är... eller?


***
Kom gärna med förslag på hur man löser problemet med ovarsamma toalettbesök!


***


Kommentarer
Postat av: Micke

Men dödar inte handspriten det man förvärvar sig på tuben?



Tycker som du, skitar man ner på toaletten får man väl göra rent efter sig...



En annan sak. En del tycker att det är äckligt att ta med sig kaffekoppen in på toaletten. Varför?



2009-09-13 @ 11:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0