Travblogg, 13/1-2010

Kallt så ända in i bängen i hela Sverige... sms:et från brorsan nyligen säger allt: "Överlever ni kylan vi har 27 grader kallt varenda jävla morgon". Mycket frustration där och inte så mycket som värmer på travbanorna heller.

Den här årstiden är det mest sammanfattningar och topplistor som gäller... se t.ex. travfilosofens topplista över travåret 2009.

Läste en artikel i amerikanska travtidningen Hoof Beats om Lucky Jim, det verkar onekligen som dom är sugna på Elitloppet... mycket trevligt.

Jag får fortarande rysningar över Sahara Dynamites Elitloppsförsök 2009, vilken fruktansvärd öppning och att han höll till seger!!!

I helgen såg jag den fantastiska dokumentären om Hästmannen, vilken ljuvlig film... filmen finns att se på SVT Play till 9 februari.

***
Hetast i helgen...
Nej, den här kyliga helgen har ingenting varit hett.

***
Mera trav...
Fransosen Scouby Djob tog tredje raka i fredags på Bergsåker, härlig travare att titta på.

I lördags på Kalmars V75:a var Ridgehead Cahore överlägsen och dagens höjdare. I Gulddivisionen vann favoriten Copper Beech i tveksam stil, men tvåan Super Light strålande från dödens.

I Tyskland tog Bentley Sun 29:e raka segern, inga större lopp han vunnit och sammanlagda vinstsumman endast 22 000 euro.

***
Missa inte...
- Lördagens V75 på Bergsåker, dags för Super Light?
- Prix de Belgique som körs på söndag.

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0