Stochampionatet mm...

Veckan som gått...

Tisdagens topptrav på Sundbyholm (Eskilstuna) bjöd på flera toppinsatser, men Quarcio du Chene i derbytestet var förstås höjdpunkten... 13,9-2640a med ett par längder ned till topphästen Wellino Boko imponerade. I övriga lopp glänste främst Lugdunum som visades upp i ett underbart skick och Glide Kronos som såg ruggig ut när han spatserade 12,0ak.

På Vaggeryd gick äntligen den lovande Derby Clipper felfritt, och då fick jag åter känslan att han tillhör segerkandidaterna i höstens Derby.

Sundance Clover 10,7ak på Jägersro... räcker det till start i Hugo Åbergs?

Deliberate Boy svarade för en sjukt bra prestation på Fornbodas (Lindesbergs) lunchtrav... vad har Åke Lindblom gjort med den sjuårige valacken?

Finlandsfödde fyraåringen Bob Hope är en pärla... fin typ och hög kapacitet

Trippeltravet på Axevalla är en av årets höjdare och 2008 års upplaga var inget undantag. Kullettan bland stona - Lie Detector - var lysande när hon het som en spis lämnade motståndarna i Stochampionatet. Samma dag visade norske amerikaimporten Moon Dreamer att det finns hög kapacitet. I lördagens V75:a imponerade Triton Sund och enligt mig är han bäst i landet... åtminstone efter Commander Crowe. Ludde verkar ha bra snurr på stallet... i V75-avslutningen var Glee Face outstanding. Fredagskvällens höjdare var obesegrade Västerbo Paradise... 12:e raka i grymt imponerande stil, vad månde bliva!?


Missa inte nästa vecka...


Treårstalangen Maharajah går ut på Solvalla på onsdag.

Startlistorna till Jägersro om en dryg vecka med Hugo Åbergs och V75 ska bli oerhört intressanta att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0