Mörk choklad och rött vin

Under senare år har det skapats en enorm vurm för mörk choklad och rött vin. En vurm som enligt mig är påhittad för att hitta ett sätt att trycka i sig choklad och alkohol utan att få dåligt samvete, alternativt kan det vara skapat för att få tillgång till finrummen och skapa en skiljelinje till den vulgära och obildade klassen som äter och dricker det som är gott.


Jag påstår att mörk choklad är äckligt och mitt bevis för det är att dom ljusa bitarna i chokladaskarna alltid försvinner först. Fanatikerna försvarar sig med att det är gott i små mängder, det brukar heta så när det är äckligt... det som är gott äter man tills klockorna stannar.


Nu hävdar många säkert att vi tycker olika, jo förvisso... men poängen är att alldeles för många inbillar sig en massa saker bara för att det är fint att tycka så. Ät gärna mörk choklad om ni tror det är nyttigt, men erkänn att det är just därför och inte för att det är gott... för det är det inte!


Behöver ni fler bevis kan ni fråga dom riktiga experterna­ - barnen ­- vad dom tycker!?


Det röda vinet är inte heller gott, men det blir man åtminstone full av.

***


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0