V75-tips, lördag 28 november 2009

Idag har jag några riktigt vassa drag att bjuda på, det var länge sedan jag hade sån här tokfeeling... kolla in tipsen nedan och V75-sammandraget på tv4 kl. 18 på lördag.

***
Travfilosofen - bäst på plats...
Tipsen var klena i onsdags, men Zyrano Boko gick i alla fall in på plats... idag har jag några tokheta drag att välja på. Surtees Hanover och Chimall TT är båda i tokslag, frågetecken för läge och taktik... men får dom bara chansen blir dom livsfarliga.

Summering innan aktuellt spel: +246 kr, insats=3 800, vinst 4 046

Lördagens spel blir 100 plats på 11 Surtees Hanover i V75-3, insatsen oförändrad. Forna unghäststjärnan har i senaste starterna sett tokladdad ut, från det här läget är det en chansning... men jag har sån feeling att jag bara måste lira.

***
Mera funderingar och långskott…
Svår omgång, bästa spiken troligen Raja Mirchi i V75-4... långskottet Surtees Hanover i V75-3 är det stormvarning för och Chimall TT i V75-6 är bästa hästen.

V75-1
Svårt... men Uhrberg varnar för långskottet Vagabond Hornline i sina tips, han kan ha rätt
V75-2
Svårt... normalt gör hästarna 1-6 upp i det här sprinterloppet, men se upp för långskottet Calgary Sign.
V75-3
Global Investment är logisk favorit, men långskottet Surtees Hanover är i snuskform, VARNING!
V75-4
Raja Mirchi bör vinna, läckra Mahagony lurar i vassen... det kan skrälla när det handlar om orutinerade 2-åringar, så se upp.
V75-5
Stolopp på två volter, gardera... tänk också på att i ett sånt här profillöst lopp avgör positionerna, glöm alltså inte starthästarna.
V75-6
Conrads Garland är favorit och har imponerat hos Svanstedt, men bästa hästen är Chimall TT som var snuskigt fin senast, men körs han offensivt? Chimall i dödens vinner, men sitter han i kön och sover är det kört. För övrigt är det ett kanonlopp... Trade East och Sahara C Four är båda topptravare.
V75-7
Rakas intressant... men det är ett klasslöst lopp, svårt igen. Ett galet långskott är formhästen Versace Boko.

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0