Lähdekorpi är en gnällspik!

V75 på Mantorp igår, kul lopp... fem vinnare satt i ledningen och kuskarna kollade mer bakåt än framåt, det var målfoto som hindrade sex spetsvinnare. Det är så trista lopp i Sverige att en toppkusk som Franck Nivard inte vill åka hit och tävla, om det kan man läsa i fredagens Travronden.

Att gnällspiken Lähdekorpi inte vill ha open stretch är förståeligt, det blir svårare med stallkörningar när det inte går att låsa loppen... men travpubliken kan ändå inte mena att loppen blir mer spännande utan open stretch?

Personligen ser jag tråkiga taktiklopp och halvspårskörningar som stora hot mot travsporten, i alla fall betydligt större än att någon enstaka bana bestämmer sig för att göra nåt annorlunda.

Det står var och en fritt att uttrycka sin egen åsikt, men jag hoppas det är Åbys ledning som bestämmer över Åby och inte en gnällig Brynäsare. Lähdekorpi lägger ned oerhört mycket energi på att få alla att göra som han vill... vore det nån stake i kollegerna/konkurrenterna skulle dom bojkotta Lähdekorpi i stället för Åby. Bakrunden, för er som inte vet, är att Lähdekorpi uppmanar andra att göra som han och bojkotta en viss travdag på Åby för att i stället gå på hockey.

Nu behöver Åby inte bry sig om Kari Lähdekorpi för hans hästar duger inte någon annanstans än i svenska taktiklopp under vinterhalvåret. Det enda hot han har är att gå på hockey... när Stig H var som störst var hotet att han skulle flytta till Frankrike, en viss skillnad där.

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0