OS och veteranlandslag...

Det har inte varit nåt kul OS för Sverige, men vi har ju Lars Lagerbäck... nu lanserar han 3-5-2, men tror ni Sebastian Larsson får plats trots att Ljungberg slutat? Nej, upp med Micke Nilsson på kanten i väntan på att Alexandersson eller Klas Ingesson gör comeback. Vi har inte sett laget än, men känslan efter EM är att Sebastian Larsson, som de flesta ville se från start i EM, inte är omtyckt hos förbundskaptenen... måtte vi göra fiasko i VM-kvalet så vi kan få en föryngring innan dom under 30 också är för gamla.
  • Usain Bolt... vilket monster till löpare, han lunkar ju fram när benen på banorna bredvid går som trumpinnar!!!
  • Susanna Kallur... ledsen att säga det, men det duger inte att ramla på häcken!
Det här OS:et sätter nog svenskt rekord i bortförklaringar... domarskandal, sprucken baddräkt, otur i lottningen, simma för tidigt på morgon, ramla på häcken för att man är för snabb, fel tempo... är det ingen som hört talas om bäst när det gäller?

Kolla in Johan Wissman... det är en krigare som presterar när det gäller, det finns några andra svenskar också men alldeles för få i det här OS:et.

Lolo Jones var klar segrare när hon föll på näst sista häcken... grät hon? Nej, hon var förbannad... det är vinnarskalle det, hon vinner nästa OS!
  • Usain Bolt... springer han för fullt i finalen på 200 m eller blir det dansuppvisning sista 50?
  • Kan Wissman rent av ta en medalj?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0