Sidbloggen med Zlatan

Sidbloggen är bland det mest fräscha på nätet just nu... kolla bara den här bloggen som handlar om Zlatan i brittiska fotbollsmagasinet FourFourTwo.
  
***
Zlatan in på skinnet

Zlatan in på skinnet

Redaktionen

Brittiska fotbollsmagasinet FourFourTwo brukar räknas som världens största. Den har edititoner i länder som Brasilien, Korea, Nigeria och – sedan november 2002 – även i Sverige. Det senaste numret har Zlatan Ibrahimovic på omslaget. Bilden är tagen vid hans Barcelonadebut mot Atletico Bilbao. En bit in i andra halvlek tar svensken emot ett inlägg med bröstet, slänger upp benen i luften och klipper till på volley. Rubriken på det stora jobbet lyder “De 99 bästa filmklippen hittills…” och, kombinerad med den här länken, är det den mest underhållande fotbollsjournalistik vi har läst på länge. FourFourTwo slår egentligen bara fast det vi alla redan vet: att Zlatan är som allra intressantast ute på planen. 99 videoklipp i rad slår vilken exklusiv intervju eller närgånget reportage som helst.

FourFourTwo finns på Pressbyrån.

***


Kommentarer
Postat av: Anonym

Häftiga Zlatan-klipp! Kändes som jag kunde kolla hur länge som helst men det blev dags gå och knoppa. Kolla in passningen han slog ikväll till Messi: http://www.youtube.com/watch?v=UzWTmKRARyY

Ha det bra och tack för läsvärd bloggning!

Janne Hedström

2009-12-17 @ 00:05:38
Postat av: travfilosofen

Ja, passningen till Messi är underbar.

2009-12-17 @ 00:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0