Staro Allentown och en sann frälsare...

Nurmos håller på att invadera hela mitt travliv, i onsdags Yield Boko och Red Hot Dynamite och i lördags den ytterst kapable Staro Allentown... till skillnad från prästen i lördags dyker Nurmos upp överallt.

Det mest spännande i helgen var annars att prästen inte dök upp på bröllopet jag var på, sånt trodde man bara hände i filmer? Nu kom det en annan präst och räddade hela föreställningen, så med en dryg timmes försening avlöpte det hela väl. Den tänkta prästen hade missat tiden med 2,5 timme, så det var tur att det kom en frälsare... enligt rykten direkt från en fotbollsträning. Nej, det var inte Zlatan.

Dålig anslutning till bilen har jag hört talas om, men det här var i överkant... hur är straffskalan när man missar starten med 2,5 timme? Å andra sidan kanske tjuvstart hade varit ännu värre!?

***
Hetast i helgen...
Staro Allentown imponerade stort i V75-avslutningen på Hagmyren.

***
Mera trav...
Förutom Staro Allentowns uppvisning på V75 har det inte hänt så mycket på svenska banor i helgen. Okej då, Fakse slog Järvsöfaks i samma V75-omgång.

Däremot har det hänt saker i Kanada... San Pail vann Maple Leaf Trot på 09,8a före Arch Madness, därmed fick Lucky Jim sin segersvit bruten. Har var dock gått gåendes när han galopperade som trea på upploppet. Triton Sund galopperade också.

***
Missa inte...
Att bänka er framför ATG-live eller tv:n imorgon, om ni inte är på plats på Jägersro förstås. Som jag tidigare sagt kommer solen och då vinner Jaded.

Att läsa senaste bloggen på travfans.se... den handlar om Solvalla och folkfester.

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0