Rykten är inte kul...

Zola Boko sjukt bra i ny regi, vad gör Stall Langeweg med hästarna? Har vi rätt att undra och sprida tvivel för att det finns gamla dopingdomar och rykten? Vilket ansvar har jag som bloggare?

Zola Boko debuterade för Langeweg efter två veckor i stallet och var kusligt bra, 12,7am i överlägsen stil... det går visserligen fort på Jägers men intrycket var snuskigt bra och man undrar vad Langeweg har för hemlighet? Marco di Jesolo, Main Wise As och nu Zola Boko... har ni en 3-åring är det bäst att sätta den i träning hos Langeweg.

Alla rykten (anklagelser) om Langeweg, Svanstedt m.fl. har tyvärr förstört en del av tjusningen med trav. För mig personligen var Elitloppet 2006 (1:an och 2:an diskade för doping) ett knivhugg i ryggen.

Hur mycket jag än hatar fusk är det ännu värre om oskyldiga pekas ut... så nånstans får man vara jävligt försiktig med anklagelser om man inte har rejält på fötterna.

***
Hetast på travfronten...
Förstås Zola Boko, och riktigt imponerande var även Giddson på Vaggeryd.

***
Mera trav...
Timo Nurmos tog sex stallsegrar på Solvalla i onsdags... V64:an kördes samma dag på Vaggeryd och Giddsons uppvisning på 11,7ak var riktigt imponerande.

Glömde förra gången att nämna Erik Berglöfs nya talang - 3-årige Joystick Ribb - som förra torsdagen hade uppvisning på Färjestad... vann med 40 meter och imponerade stort.

***
Missa inte...
Axevallas trippeltrav som kör igång idag med fina kvällstävlingar... Viola Silas, Indigo Broline och Skully Gully är några av alla fina hästar som visar upp sig. På lördag kör Axevalla V75, och jag fortsätter tjata om Device (V75-7). Söndagens Stochampionat är öppet, men är Looking Flashy lika bra som i kvalen blir hon livsfarlig.

Att bevaka försöken till Maple Leaf Trot som går av stapeln i Kanada på lördag... Glen Kronos, Amour Ami och Triton Sund gör intressanta starter.

St Michel Race på finska Mikkeli i helgen... segertid under 1.10?

Sundbyholms årliga derbytest på tisdag, topphästar rakt över.  

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0